//
En lezen maar...
Ninove, Zomaar

Vijf jaar geleden in Blurk…

Ooit, nog voor er sprake was van sterke mediakanalen als Ninof TV en Ninofmedia, was er Blurk. Het eigenzinnige tijdschrift van jeugdhuis Het Uur bracht in het zomernummer van 2008 een special rond de komst van jeugdcentrum De Kuip. Als eerste mochten wij zien hoe een zwembad, een jeugdcentrum werd. Jeugdconsulent Koen Arijs vertelde er ons alles over. Dat namen als ’t Oevergeefsken, Het Oud Zwembad of Jeugdcentrum Marc Nachtergaele ook ooit in de running waren bijvoorbeeld. Heel boeiend. Verder moet dit het braafste interview in de geschiedenis van Blurk geweest zijn. Twee maanden later was er de officiële opening en nu is er feest voor vijf jaar De Kuip. Alles en iedereen is veranderd, maar de fuifzaal ziet er nog steeds hetzelfde uit. Grijs. Vooral de feestjes in het ‘Kuipje’ zal ik me herinneren. En ook de comedy-avond van Chiro Toontje, kort na de opening, toen Iwein Segers ‘Komen Eten’ nog niet presenteerde. Dat, was leuk.

5 jaar De Kuip: http://www.jeugdninove.be/nieuws/5-jaar-de-kuip

blurk kuip 2

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter Updates

Archief

Recente reacties

Thijs Goessens op In Ninove?
Thijs op Nieuwe blog: Hoe ik nimmer het…
Thijs op Was het nu ’82, ’83 of ’8…
Thijs op Voldoende
Silke Goessens op Het oudejaarshitlijstje van 20…
Advertenties
%d bloggers liken dit: