//
En lezen maar...
Columns, Muziek, Zomaar

Zinvol?

hot chip‘Heel wat mensen wisten dat en stuurden een sms. Slechts een paar krijgen dat nieuwe album op vinyl en we doen er nog een t-shirt bovenop.’
Er zijn zo van die momenten dat je denkt dat geluk in de liefde wel je deel is, maar dat het in het spel des te meer tegenzit. Vorige dinsdag greep ik nog als de bliksem naar mijn gsm. Bij Select op Studio Brussel kon je tickets winnen voor het uitverkochte concert van de Britse elektronische band Hot Chip op zondag in de Botanique. Ik was te laat om me zo’n ticket aan te schaffen en zij die er een hadden, het dan toch niet hoefden en het aanboden op Facebook, waren het alweer kwijt. ‘Hoe heet het nieuwe album van Hot Chip’, was de vraag van een miljoen. ‘What makes sense’ sms’te ik zo snel mogelijk naar 6030. Maar ik voelde dat er iets niet klopte. Razendsnel ge-google maakte het pijnlijk duidelijk: ‘Why make sense’. Een nieuwe sms en nog één want op het scherm zag ik plots een vraagteken na de titel. Dat zullen er veel vergeten zijn, dacht ik. Oog voor detail is belangrijk, maar snelheid is dat in veel spelletjes nog meer. ‘Voor de tickets van Hot Chip hoeven jullie niet meer te sms’en.’

Gisteren werd, opnieuw in Select, ‘Why make sense?’ voorgesteld met een paar nummers en stukjes uit een interview met de nerdy bandleden. Ik bestelde het album via de betere platenwinkelwebsite en genoot nog eens van de prima single ‘Need you now’.  Daarna nam de presentator het woord. Een nieuwe prijs, dezelfde prijsvraag. 6030 en mijn slimme gsm bewees zijn hoge waarde. Hij had mijn drie antwoorden van afgelopen dinsdag nog staan. Ik moest gewoon op verzenden klikken. Klaar. Na nog een nieuw nummer werd de wedstrijd afgesloten. Weer niks. Het verhaal van Club Brugge. Toch kreeg ik tien minuten later telefoon. Een 02-nummer. Ik was een van die paar winnaars. ‘Het vraagteken maakte het verschil zeker’, wou ik nog vragen terwijl mijn adres werd genoteerd. Maar in de plaats daarvan vroeg ik een small in dat t-shirt. Want meestal sturen ze een large.

 

Update 3/6/15

Voor al die velen die zich afvroegen welke maat het zou worden. Een medium. De elpee past prima.

hotchip2

 

Advertenties

Reacties

3 gedachtes over “Zinvol?

 1. Mwoah BertieZo leuk zeg!!Maakt me instant vrolijk, perfect om mijn dagje te beginnen!Bedankt om met ons te delen, ‘het leven zoals het is Bert Goessens’ 🙂 xx

  Date: Mon, 18 May 2015 21:29:55 +0000 To: goessens_silke@hotmail.com

  Geplaatst door Silke Goessens | mei 19, 2015, 6:55 am
 2. Wat zijn wij toch gelukzakken hé Sil, dat Bert zijn leven met ons wil delen ;).
  Zot clipje. Mooi nummertje ook. PLUS: Die lp gaat mooi staan op onze rekjes! Jajaja!

  Geplaatst door lobies | mei 19, 2015, 6:11 pm

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pingback: Het oudejaarshitlijstje van 2015 (niet dat van 1995) | Bert Goessens - december 27, 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter Updates

Archief

Recente reacties

Thijs Goessens op In Ninove?
Thijs op Nieuwe blog: Hoe ik nimmer het…
Thijs op Was het nu ’82, ’83 of ’8…
Thijs op Voldoende
Silke Goessens op Het oudejaarshitlijstje van 20…
Advertenties
%d bloggers liken dit: