//
En lezen maar...
Columns, Solo, Voetbal, Zomaar

Nieuwe blog: Hoe ik nimmer het Europees Kampioenschap van Frankrijk won (en dat het me spijt)

cover

In 2009 liet Ivo Victoria me genieten van zijn debuut Hoe ik nimmer de ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt). In het boek maakt een jongetje zijn jeugdvriend Dries wijs dat hij een echte wielrenner is. Geweldig verhaal, heerlijk gevoel.

Nu stilaan duidelijk wordt dat niet al mijn dromen en ambities werkelijkheid worden, denk ik terug aan die titel en dat verhaal. Deze blog is dan ook het relaas van een dertiger die ooit profvoetballer wou worden, maar daar niet in slaagde. Door blessureleed hoop je dan te argumenteren. Maar een gebrek aan talent en kwaliteit in alle onderdelen van het voetbalspel, dat is de waarheid. De ambities werden bijgeschaafd, de dromen bleven. En wie niet waagt, niet wint. Toch? Dit is de laatste stuiptrekking van een verloren voetballer.

Ontdek mijn nieuwe blog:  www.selecteermij.wordpress.com

Meer weten? Lees dit bericht als voorbeeld: ‘Op speelminuten reken ik niet’

 

Advertenties

Reacties

Een gedachte over “Nieuwe blog: Hoe ik nimmer het Europees Kampioenschap van Frankrijk won (en dat het me spijt)

  1. Ik vind u toch den besten voetballer aller tijden ze.

    Geplaatst door Thijs | mei 8, 2016, 10:29 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Geef je e-mailadres op en krijg in de plaats meldingen van nieuwe artikels in je mailbox. Gratis dan nog!

Twitter Updates

Archief

Recente reacties

Thijs Goessens op In Ninove?
Thijs op Nieuwe blog: Hoe ik nimmer het…
Thijs op Was het nu ’82, ’83 of ’8…
Thijs op Voldoende
Silke Goessens op Het oudejaarshitlijstje van 20…
Advertenties
%d bloggers liken dit: